Είμαστε σίγουροι ότι θα χαρείτε απόλυτα την αγορά των χειροποίητων κοσμημάτων Έρως by Αφροδίτη! Εάν όμως αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να το επιστρέψετε σε άριστη κατάσταση μαζί με την απόδειξη πώλησης εντός 14 ημέρων από την παραλαβή με δικαίωμα αλλαγής είδους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου ή επιστροφής χρημάτων.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την επιστροφή του δέματος, συμπεριλαμβάνοντας τις όποιες χρεώσεις προκύψουν από τη μεταφορά. Για επιστροφές από χώρες εκτός ΕΕ, τα κόστη εκτελωνισμού και δασμών αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του αποστολέα. Θα ήταν καλύτερα να στείλετε το δέμα συστημένο ή με courier. Το e-shop δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια. Δεχόμαστε για επιστροφή μόνο προϊόντα που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντος επικοινωνείτε μαζί μας στο +30 22380 23938, η διεύθυνση επιστροφών είναι:
Αφροδίτη Μεσαλούρι, Λαμίας 1, 35300, Στυλίδα, Ελλάδα
Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε την επιστροφής σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραλαβής της επιστροφής σας.

Αν επιθυμείτε το ποσό της επιστροφής μπορεί να πιστωθεί στον λογαριασμό σας για την επόμενη αγορά σας.

Ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο το κόστος μεταφοράς και την προμήθεια του χρηματοπιστωτικού οργανισμού μέσω του οποίου θα γίνει η πίστωση.

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 10 ημερών από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα, λογαριασμό PayPal ή τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας. Στην περίπτωση που η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή μετρητών, το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης.

Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

Ακολουθήστε μας

facebookinstagramtiktokyoutube

Ο λογαριασμός μου

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνεται όλες τις προσφορές μας και ενημέρωση για νέα προϊόντα.

Please enable the javascript to submit this form