Έρως by Αφροδίτη

Στο Έρως by Αφροδίτη ειδικεύεται στο χώρο των χειροποίητων κοσμημάτων από το 2010. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της σε δύο καταστήματα στην Ελλάδα, ενώ οι πελάτες μας είναι από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Κάθε συλλογή περιλαμβάνει κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια. Η υψηλή ποιότητα των κοσμημάτων Έρως by Αφροδίτη, αποτέλεσμα του προσεκτικού σχεδιασμού και της άριστης επιλογής υποαλλεργικών υλικών, σε συνδυασμό με την παραγωγική ευελιξία και το έμπειρο προσωπικό αποτελούν τα βασικά στοιχεία της υπεροχής του brand.

ΟΡΑΜΑ
Στην οικογένεια του Έρως by Αφροδίτη ονειρευόμαστε, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε με πάθος ξεχωριστά κοσμήματα που κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και ιδιαίτερη κάθε στιγμή. Με μία συναρπαστική ποικιλία επιλογών από κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια μέσα από συλλογές που συνεχώς ανανεώνονται.

ΥΛΙΚΑ
Τα μεταλλικά στοιχεία που χρησιμοποιούμε είναι στην πλειονότητά τους κατασκευασμένα από ατσάλι και ασήμι και είναι φιλικά προς το δέρμα. Δεν περιέχουν μόλυβδο και νικέλιο. Χρησιμοποιούμε τη λάμψη από τα κρύσταλλα, τη φυσικότητα από τις ορυκτές πέτρες, τη rock διάθεση του δέρματος, τη χρωματική ποικιλία από τα σμάλτα και δημιουργούμε υπέροχους συνδυασμούς με λεπτομέρειες για μπιζού που κάνουν τη διαφορά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Στο εργαστήριό μας, σφυρηλατούμε το μέταλλο, το μορφοποιούμε, κάνουμε κολλήσεις με τη δύναμη της φωτιάς και δίνουμε σχήμα και ζωή σε μπιζού που αντέχουν στο χρόνο.